Wil je wel eens een nieuw spel uitproberen? Ben je erg enthousiast over een spel en wil je het promoten? Of heb je gewoon zin in een avond of middag bordspellen? Kom dan eens langs bij Dobbelix. Wij zijn een spellenvereniging in Vleuten, De Meern & Leidsche Rijn (en omgeving). Ons doel is het promoten van (bord)spellen en mensen met elkaar in contact brengen.

Ben je enthousiast over een spel?

Dan kan je dat op een van de bijeenkomsten promoten als ambassadeur. Jij bent dan de spelleider en speelt zelf ook mee. Iedereen die geïnteresseerd is in jouw spel, schuift bij je aan. We nemen zelf ook een stapel spellen mee, dus er is genoeg te spelen.

Ook voor kinderen?

Ja hoor, ook kinderen zijn welkom. Op de zondagmiddagen is er een spellentafel voor kinderen. Op de spelavonden, dat zijn de dinsdagavonden, gaan we ervan uit dat de kinderen al op bed liggen en is er geen speciale tafel voor ze.

Waar kan je aanschuiven?

Sinds 2017 mogen we gebruikmaken van een ruimte in buurtcentrum De Schakel (Schoolstraat 11, Vleuten). Voorheen was De Brouwerij in Vleuten onze gastheer. Maar ook bij De Schakel is het goed toeven. Je kunt daar aanschuiven aan een van de tafels. Drankjes bestel je bij de bar  en zijn voor eigen rekening. In de buurt van De Schakel is genoeg ruimte om te parkeren. Kom je met de trein naar Vleuten Station, dan loop je er in ongeveer tien minuten naartoe.

Oké, wanneer beginnen we?

De volgende spellenmiddag is op zondag 27 augustus vanaf 14.00 uur. Houd deze website en de agenda’s van Leidsche Rijn in de gaten voor nieuwe data: Leidsche Rijn in/uit agenda en Uit in Leidsche Rijn.

Wat kost het? 

De entree is gratis. Je betaalt wel zelf je drankjes en versnaperingen. Je hoeft je vooraf niet aan te melden en kan gewoon aanschuiven. Het is leuk als je een eigen spel meeneemt, maar vaak liggen er voldoende spellen om uit te proberen.

Geef een reactie