Subcultures heeft dit jaar weer leuke kerstpakketten

Spellenwinkel maakt kerstpakketten vol games

Ondernemers die zoeken naar een bijzonder kerstpakket kunnen dit jaar terecht bij Spellenwinkel Subcultures. De winkel heeft drie pakketten gemaakt met de leukste bord- en kaartspellen. Van grappige party games tot gezelschapsspellen voor het gezin: met deze kerstpakketten bezorg je je werknemers zeker gezellige feestdagen.

Het is alweer het derde jaar dat de spellenwinkel kerstpakketten aanbiedt. En met succes, vertelt Tijn Rams, de eigenaar van Subcultures: “Ondernemers vinden het leuk om hun werknemers te verrassen met een origineel cadeau. Met onze toffe bord- en kaartspellen helpen we daar bij.”

Het meest bijzondere pakket is ‘Escape!’ met spellen gebaseerd op escape rooms: kamers vol geheimen. In deze kamers laat je je opsluiten met een team, en om te ontsnappen moet je allerlei puzzels kraken. “Escape Rooms zijn enorm populair op het moment. Met de spellen Unlock! en Exit kun je nu thuis ook een mysterie ontrafelen. Je moet samenwerken en creatief denken om de uitdaging binnen de tijd op te lossen. Spannend!” aldus Tijn.

Subcultures heeft zelf ook een escape room, geïnspireerd op een verhaal van Roald Dahl. Bij elk kerstpakket krijg je een kortingsbon voor deze ervaring. Tijn: “Veel mensen boeken dit als kerst- of nieuwjaarsuitje. Dan is het gezellig druk bij ons in de winkel met alle mensen die cadeautjes kopen en spelletjes komen spelen.”

De prijzen van de Subcultures kerstpakketten variëren van 45 tot 65 euro. Alle pakketten zijn te bekijken en te bestellen op subcultures.nl/kerstpakket.

About author View all posts

Onno Stegeman

Ik woon samen met Marion en zoon Olav in in Vleuten. Met de spellenvereniging Dobbelix wil ik (bord)spellen promoten en mensen uit Vleuten en Leidsche Rijn met elkaar in contact brengen.